Windows Genuine (Asli): Penting Ga seh ??

hoho… judulX bisa kena UU ITE neh.. tapi ini pendapat pribadi lho ya..

Mari kita lihat harga OS Windows 7 Per Januari 2011, (dr situs bhineka)

  1. Windows 7 Home Basic Rp 1.099.000
  2. Windows 7  Home Premium Rp. 1.299.000
  3. Windows 7  Profesional Rp 2.099.000
  4. Windows 7 Ultimate Rp 2.299.000

Mahal juga ya.. hehe.. Aku seh mending pake Windows 7 Ultimate Pirated Edition seharga Rp 5.000 (haha… pinjem d.rental)

kalo menurutku seh, bwat pengguna pribadi ga harus pake ORi kcuali bagi yg punya duit ‘ya pake ORi aja gapapa…

yang harus pake ORi tuh.. yg punya sisa duit setelah beli komputer/laptop, jadi dia bisa belanjain sisa duit untuk beli OS original… trus bwat pengguna BISNIS corporate tuh wajib ORi.. secara mereka kan make dengan tujuan bisnis…

hehehe.. peace… ^^v… kalo punya duit, aq jg pengen pake ORi. hehe…

About vincenthree

Im young, talented, I like a challenge, reliable, and creative. I try to share about news, knowledge and my experience in my life, my college, you can read any topics, more than digital, IT, musics, autos, adventure, healthy life, etc
This entry was posted in Daily Experience, IT and Computer's. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s